Elán- kompletní diskografie

27. ledna 2008 v 19:40 | jvotocka |  Mp3 Celá alba ke stažení
Kompletní diskografie ELÁN ke stažení!!!
Osmi svetadiel (1981)
Parfemy.cz
Kód:
 http://rapidshare.com/files/11847731/_1981__smy_svetadiel.rar 
Kamikadze lover (1982)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/11851170/_1982_Kamikadze_Lover.rar 
Nie sme zli (1982)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/11852815/_1982_Nie_sme_zl_.rar 
Elán 3 (cez prekážky) (1983)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/11854591/_1983_Cez_prek__ky.rar 
Hodina slovenciny (1985)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/11855317/_1985_Hodina_slovenciny.rar 
Nebezpecny naklad (1988)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/11856339/_1988_Nebezpe_n__n_klad.rar 
Rabaka (1989)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/11858553/_1989_Rabaka.rar 
Netvor z ciernej hviezdy Q7A (1991)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/11862330/_1991_Netvor_z_ciernej_hviezdy_Q7A.rar 
Legenda 1 (1992)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/11862925/_1992_Legenda_1.rar 
Legenda 2 (1992)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/11864955/_1992_Legenda_2.rar 
Hodina nehy (1995)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/12569869/_1995_Hodina_nehy.part1.rar
http://rapidshare.com/files/12570029/_1995_Hodina_nehy.part2.rar
Legenda 3 (1997)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/11850366/_1997_Legenda_3.rar 
Hodina pravdy (1997)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/11866052/_1997_Hodina_pravdy.rar 
Legenda 4 (1998)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/12571416/_1998_Legenda_4.rar 
Unplugged (1998)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/12573759/_1998_Unplugged.part1.rar
http://rapidshare.com/files/12573868/_1998_Unplugged.part2.rar
Jozo (1999)
 http://rapidshare.com/files/12577408/_1999_Jo_o_1.rar
http://rapidshare.com/files/12579134/_1999_Jo_o_2.rar
Legenda 5 (2000)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/12411661/_2005_Legenda_5.rar 
Neviem byt sam (2001)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/12679553/_2001_Neviem_by__s_m.part1.rar
http://rapidshare.com/files/12680188/_2001_Neviem_by__s_m.part2.rar
http://rapidshare.com/files/12567450/_2001_Neviem_by__s_m.part3.rar
Krasa.cz
Tretie oko (2003)
Kód:
 http://rapidshare.com/files/12411102/_2003_Tretie_oko.rar 
Elan megakoncert 1
Kód:
 http://rapidshare.com/files/12405647/Elan_Megakoncert_1.rar 
Elan megakoncert 2
Kód:
 http://rapidshare.com/files/12410150/Elan_megakoncert_2.rar 
heslo: cubo99
Krasa.cz